Кои сме ние?
Запознай се с екипа ни!

Ива

Мениджър

Ива е нашето вдъхновение и двигател на Beauty Salon. Грижи се за екипа и всеки клиент да се почувства специален. Сбъдва мечти и влага сърцето си във всяка процедура и кътче в салона.

Марк

Прическа

Марк вярва, че добрата прическа прави 40% от визията, а за останалите 60% не е ясно. С над 8 години опит и хиляди невероятни прически, Марк е специалист в мъжкото и в дамското подстригване.

Мария

Масажи

Оставете се в ръцете на Мария и няма да поискате ничии други да упражняват масажното изкуство върху Вас. С над 18 години опит, тя борави и с лечебни, и с релаксиращи, и с източни техники.

Яна

Грим

Яна е художник с четка в ръка, който твори шедьоври върху лицата на нашите клиентки. Независимо от повода, тя намира най-подходящата визия и стил, с който да изглеждате великолепно.

Мартин

Прическа

Мартин е факира със сешоара. Печелил е конкурси по цял свят със своите стилни, интересни и впечатляващи прически. Не случайно е любимецът на булките и абитуриентките в салона. 

Диди

Маникюр

Диди е слънцето на екипа и най-добра приятелка на всяка дама в салона. Грижи се ръцете Ви винаги да бъдат изящни, а цветовете и декорациите, които сътворява, може да откриете в нейния #Instagram.

SuperHosting
Направи си сайт
Направи си сайт за по-малко от час със Сайт билдър. Научи повече на SuperHosting.BG